Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СВЯТО ОДНЕ НА ВСІХ

Як відомо, Світлий день об’єднує і простих людей, і сильних світу цього. Традиційно Всеношну відстояли як звичайні українці, так і представники влади з опозицією.

Президент України Віктор Янукович, спікер ВРУ Володимир Литвин, прем’єр-міністр України Микола Азаров і глава АП Сергій Льовочкін молилися в Києво-Печерській лаврі.

Лідер Об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко провела Пасхальну ніч у декількох храмах.

Зокрема, вона побувала на богослужінні у Володимирському кафедральному соборі, яке провів Патріарх Київський усія Русі-України Філарет, взяла участь у хресному ході навколо собору. А також відвідала Пасхальні богослужіння в храмі Василя Великого. В Андріївському храмі Митрополит Київський і всія України Мефодій благословив лідера опозиції на подальше служіння народу України, побажав Пасхальної радості і Господньої підтримки у всіх справах на благо країни. Юлія Тимошенко також взяла участь у святковому богослужінні в Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі. Примітно, що на пасхальній службі у Володимирському соборі зустрілися екс-прем’єр-міністр України і екс-президент України, колишні партнери по великій політиці, а сьогодні чи не найзліші вороги. Треба віддати їм належне — незважаючи на всі розбрати, вони традицію Світлого Свята не порушили.

 «ForUm»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com