Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПОСТУП ШКОДИ

Рестайлингова Шкода «Фабія» відрізняється від цивільних моделей унікальними передніми бамперами з інтегрованими протитуманними фарами. На вибір пропонуються «поворотні» противотуманки або вогні денного світла. Шильдік RS красується на радіаторних гратках, облямованих хромом. Червоні супорти гальм виглядають з-під 17-дюймових алюмінієвих дисків Gigaro. Задній бампер має новий дизайн. Внизу — здвоєний наконечник вихлопу. Сховатися від сторонніх очей або сонця допоможе тонування скла. Дах і задній спойлер можна пофарбувати в колір, відмінний від кольору кузова. На вибір є чорна, біла й срібляста барва.

Нові моделі укомплектовані електронними системами. Тут вам і ESP, і ABS, і TCS, і TPM, і HHC. Є і диференціал XDS, який під час прискорення у поворотах пригальмовує внутрішнє переднє колесо і передає момент, що крутить, зовнішньому колесу. Як результат — неперевершений драйв вуповоротах.

Всередині — нові спортивні сидіння з емблемами RS на спинках. Можна замовити червоні чохли і чорні килимки зі срібною або червоною облямівкою. Приладова панель фарбується кольором «онікс». Семиступінчастий «робот» DSG є стандартним. Під кермом — пелюстки ручного режиму коробки. На педалях — накладки з неіржавіючої сталі.

Максимальна швидкість — 226 км/ч. Від 0 до 100 км/ч Fabia RS розганяється за 7,3 з. Тут встановлено двигун з прямим уприском, одним турбонагоничем і одним механічним компресором на 1,4 літра, потужністю 180 л.с. Момент, що крутить, рівний 250 Нм при 2000-4500 об/хв. Компресор працює до 3500 об/хв, а потім працює турбіна. Витрата палива — 6,4 л/100 км.

Але цей автомобіль не тільки для гонок. Він дуже практичний для щоденного використання. Об’єм багажника варіюється від 300 до 1163 літрів в хэтчбеці й від 480 до 1460 літрів в універсалі.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com