Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗІРКОВЕ ДИТЯ

Недавно ательє Star­tech, що спеціалізується на доведенні продукції Chry­sler, звернуло свій погляд на автомобілі Land Rover. Окрім величних Range Rover, свою «порцію» тюнінга отримав і кросовер Freelander.

Зовнішній вигляд «англійця» зазвичай самобутній, тому до дизайнерських перетворень підійшли достатньо стримано. Передок Land Rover Freelander прикрашений лаконічною пластиковою губою з інтегрованими світлодіодними ліхтарями денного світла. Задній бампер також отримав подібну накладку, в яку гармонійно «вписані» здвоєні хромовані патрубки нової спортивної вихлопної системи з неіржавіючої сталі. Заводські колеса SUV поступилися місцем фірмовим литим 20-дюймовим дискам Startech Monostar IV (шириною 9 дюймів) з класичним дизайном п’ятиспиці. На них змонтовані шини розміом 265/45. Не обійшли увагою і салон найкомпактнішої моделі Land Rover. Крісла, елементи торпедо і дверних карт оброблені вишуканою шкірою коричневого кольору (клієнт може замовити будь-який інший). Крім того, інтер’єр можна прикрасити різними стильними аксесуарами Startech: оригінальними «набалдашниками» важелів коробки передач і гальма стоянки. Вартість такого тюнинг-пакету поки не повідомляється.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com