Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Носіть вишиванки!

Традиційні українські вишиванки лікують, гармонізують біоенергетичну оболонку людей та знищують енергетичну дезінформацію, якою переповнене довкілля. В Івано-Франківську віднедавна працює студія вишивки й етномоди. Керівник студії Тарас Дрібнюк розповів, що до роботи над створенням такого центру його привела передусім інтуїція.

Астроном за освітою, пан Тарас спершу захопився основами сакральної геометрії, започаткованої ще Платоном, відтак працями сучасного американського вченого Брюса Ліптона. Такі зацікавлення привели його до усвідомлення того, що біоінформаційна оболонка людини потребує корекції гармонійними коливаннями, котрі поширюють, зокрема, орнаменти, створені колективним розумом.

— Ми нині практично втратили навики повсякденного захисту, яким володіли і повсякчас користувалися наші предки, — каже пан Тарас.

Наші пращури мали знання, котрі ми сьогодні намагаємося довести логічними міркуваннями та науковими дослідженнями. Із введенням промислового виготовлення одягу людина стала менш захищеною, бо втратила гармонію, що її забезпечувала створена вручну одежа.

Одна з таких численних істин чи аксіом давнини — віра в те, що вишивка творить гармонію. Структура вишивки, але тільки такої, котра має красивий вигляд і з виворітного боку, має правильний коливальний контур, тобто гармонізує оболонку того, хто носить цю вишиванку чи просто перебуває поблизу неї, дивлячись на красу, захищає не лише енергетично, а й від звичайних численних хвороб.

Правильні орнаменти не тільки мають сакральний зміст, а й енергетично позитивно діють на людський організм.

«Орнаменти, нанесені на одязі, несуть у собі інформаційну вістку про дотримання в нашому біополі певної гармонійної структури, іншими словами, вібраційна спіраль орнаменту надає йому коливальний контур, що узгоджує природні коливання як електромагнітного поля людини загалом, так і окремих її органів з електромагнітним полем Землі, а через нього — з іншими полями Всесвіту», — роз’яснює це явище з фізичної точки зору пан Тарас.

Саме тому у студії вишивки та етномоди вивчають давні українські узори і використовують їх у розробці нових сучасних і традиційних українських вишиванок.

 

Леся ТУГАЙ,
«Галичина»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com