Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Платимо усупереч кризі

Населення України за січень-жовтень поточного року сплатило за житлово-комунальні послуги на 97,8% нарахованих за цей період сум — 20,8 мільярда гривень, передає УНІАН із посиланням на Державний комітет статистики України.

Згідно повідомленню, серед регіонів найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги відмічений в Херсонській, Кіровоградській, Київській і Закарпатській областях (105,5–104,1%), найнижчий — в Києві, Севастополі і Одеської області (89,5–94,4%). Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку в жовтні поточного року збільшилися на 28,6%, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 років і з врахуванням електроенергії (з розрахунку 100 кВт/час) складали 238,9 гривень. У січні-жовтні жителі країни сплатили за електроенергію 5,4 мільярдів гривень (117% нарахованих за цей період сум). Серед регіонів найвищий рівень оплати електропостачання спостерігався в Закарпатської області, Севастополі, Херсонській і Одеській областях (180,6–163,1% з врахуванням погашення боргів попередніх періодів), найнижчий — в Чернігівській, Житомирській, Сумській, Полтавській, Львівській і Хмельницькій областях (68,0–83,8%).

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com