Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Найдорожча Audi

Audi оголосила про початок прийому заявок на найексклюзивнішу і дорогу версію позашляховика Q7.

Цей автомобіль називатиметься Q7 Audi exclusive concept. За словами представників німецької компанії, ця машина відображатиме «саму суть поняття эксклюзивність». В основі Q7 Audi exclusive concept лежить концепт-кар Audi Q7 Coastline, російський дебют якого відбувся в 2008 році на міжнародному автосалоні ММАС. Під капотом машини розміщено дизель V12, який видає 500 к.с. і 1000 Н•м. Але мотор тут все ж не головне, адже дизель V12 ставлять і на звичайний Q7.

Унікальне обладнання салону — ось що приголомшує в Audi Q7 exclusive concept. Сидіння, бічні поверхні дверей і багажного відділення обшиті білою шкірою з контрастними швами коричневого тону. Ця візуальна тема знаходить свій розвиток в оформленні передньої панелі і важеля КПП, лише кольори змінюються: де-інде — темна шкіра і білі смужки. Двері, передня панель і центральна консоль автомобіля додатково оформлені декоративними елементами, виконаними з американського горіха зі вставками з темного дуба. Цим вишуканим матеріалом також оброблений низ багажного від­ділення, що додає автомобілю схожість з розкішною яхтою.

Перший Q7 Audi exclusive concept з’явиться в Росії вже в грудні 2009 року, поставка останніх автомобілів здій­снюється на замовлення за ціною від 8 500 000 крб. Пропозиція для Росії буде обмежена сімома автомобілями.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com