Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Пошкодуйте «Артек», панове!

«Артек» став «кузнею» порнографічних кадрів.

Як радісно, перекрикуючи один одного, на Україні повторюють цю новину! З яким відчуттям, толком і політичним розставлянням перебирають деталі! І неважливо, що джерелом знань стали «регіонал» Вадим Колесніченко та Григорій Омельченко, що покинув «Батьківщину». І несуттєво, що історія шита білими нитками і явно націлена на вибивання з передвиборної обойми кращого креативника Тимошенко Віктора Уколова. Важливо, що дітей чи то гвалтували, чи то розбещували депутат, священик, видавець артеківського журналу генеральний директора табору, головлікар та вихователь. Це — версія Омельченко, яку він озвучує, навіть не будучи причетним до слідства.

Версія «регіонала» Колесніченко ще прекрасніша. Вона демонструє, що він чув десь дзвін, але точне його джерело не запам’ятав. За версією Колесніченка, дітей в «Артеку» розбещували сім місяців тому. Але в цей час табір взагалі не працював і на його території «розбещувалися» хіба що коти.

Дивує президент і тепер уже тричі дід України Віктор Ющенко. Ющенко встав на захист хлопчика і дівчинки, нібито знедолених і знеславлених прямо в таборі власним батьком, Дмитром П., що видавав артеківський журнал. Ющенко відреагував на лист колишньої дружини П., що попросила про захист своїх дітей. Цікаво, чи на кожен материнський лист президент реагуватиме так швидко?

Раніше з таким завзяттям у внутрісімейні розбирання втручалася хіба що партія — єдина і всемогутня. Чоловіка-негідника, що розлучився з дружиною, нашвидкоруч зірвали з дошки пошани і так само швидко приліпили до ганебного стовпа. Очільники держави в такі сирі процеси стрімголов ніколи не втручалися. А тут...

Ющенко точно пам’ятає, що до «Артека» любить їздити його дружина з його власними дітьми. Мабуть, президент-стратег здогадався, як ударити артеківським скандалом по патронесі табору Юлії Тимошенко. Адже це вона, а не Ющенко видала табору гроші, які дозволили завезти в нього дітей, — якраз після нібито подій, описаних Омельченком.

До речі, цей депутат, що давно був розвідником, але ще так і не забув велике минуле, тепер вже розповідає, що дітей розбещували не в таборі, а на квартирі. Причому робив це їх власний батько, документуючи порногра­фічні кадри. І дітей вже було не двоє, а багато, і фотознімків — тисячі.

Головне, що до всього цього нібито причетний депутат-тимошенківець Віктор Уколов. Про це нібито повідомила президента сама колишня дружина П. Притягнути за це Уколова до відповідальності! Бажано — з санкції Верховної Ради. І не важливо, що Уколов 13 років не бував не те що в «Артеку», а взагалі в Криму. І не істотно, що в його нинішній сім’ї теж двоє дітей. За збігом, в Уколова, як в П., зростають хлопчик і дівчинка. У їх розбещенні, а також в посяганні на честь дітей друзів він до цих пір не був помічений. За версією псевдослідчих, він просто уміло маскується...

А, може, Омельченку видніше? Адже це він починав справи проти депутатів різних часів — то Леоніда Кучми, то Юхима Звягильського. Всі звинувачення виявилися безрезультатними: Кучмі Оме­ль­ченко так і не зміг інкримінувати обман народу через трасти, а Звягильському — крадіжку державних мільярдів. Але, попри це, буревісник полі­тичного фронту залишився жаданим — хтось же повинен озвучувати гучні звинувачення.

Уколов — черговий депутат, що виявився під ударом. Власне, його провина вже доведена: він винен в тому, що на початку 90-х, як і багато українських журналістів, спілкувався з П. А також винний в тому, що вміло придумував передвиборні кроки Тимошенко. Вирок за це має бути остаточним та таким, що не може бути оскарженим.

Питання в іншому: «Артек» за що «опустили»? Він попав в скандал заради гучного слівця, аби привернути увагу не до політичної, а до порноверсії сюжету. Табір, що і так страждає через від­сутність дітей, тепер і зовсім без них залишиться. Хто ж з батьків зважиться відправити чадо до Міжнародного центру, де «процвітають насильство і розпуста»? Про імідж України, позитивною складовою якого був «Артек», я вже не кажу...

 

 

Яніна Соколовська

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com