Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Смерть за перелюб

Парламент індонезійської провінції Ачех схвалив закон, відповідно до якого вводиться смертна кара через побиття камінням щодо осіб, викритих у подружній зраді.

Закон також передбачає суворі покарання за інші дії, які він визнає аморальними, включаючи гомосексуалізм, за який тепер можуть засуджувати до восьми років позбавлення волі.

Правозахисники і члени місцевого уряду вже засудили прийняття цього закону, наполягаючи на необхідності продовження його обговорення, враховуючи, що він передбачає застосування вищої міри покарання.

Закон набирає чинності через 30 днів після схвалення парламентом.

Провінція Ачех, розташована на острові Суматра, населена переважно мусульманами і володіє особливим автономним статусом.

Нагадаємо, що на початку квітня в Афганістані президент підписав нове видання сімейного права шиїтів. Новий закон мовчазно схвалює шлюби з неповнолітніми і обмежує право жінки покидати дім, а також заперечує необхідність згоди між подружніми парами в сексуальному житті.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com