Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Допомога на мотоциклах

Швидка допомога на мотоциклах починає роботу в Болгарії. Як повідомив директор Військово-медичної академії Стоян Тонев, тільки в Софії працюватиме 12 двоколісних машин, ще 16 відправляться в інші міста країни. Крім того, в рятувальних операціях медики задіюють п’ять чотириколісних ATV.

Мотокоманди спеціалізуватимуться на наданні екстреної допомоги при інфарктах, нещасних випадках, аваріях, катастрофах.

За основу організації роботи «мото швидкої допомоги» болгарські медики беруть досвід своїх колег з Італії, Великобританії і США, з Риму, Майямі і Лондону. Там, особливо у час пік, мотобригади лікарів вже довели свою ефективність. За розрахунками фахівців, мотобригада на місце події прибуватиме протягом 7 хвилин з моменту виклику, що в умовах Софії, змученої дорожніми пробками в робочі години, є рекордним показником.

Мотоцикли мають все необхідне устаткування для надання екстреної кардіологічної допомоги — кардіомонітор, дефибрилятор, кисневий апарат, і все потрібне для наданні допомоги при важких травмах.

 

ami-tass.ru

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com