Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Студенти МАУП — переможці Кубку світу з кікбоксінгу

Нещодавно у місті Сегет, що в Угорщині, відбувся Кубок світу з кікбоксінгу. Кікбоксінг — це вид сучасного бойового мистецтва. Він являє собою синтез кулачної техніки європейського боксу та техніки ударів ногами, запозиченої в ряді східних одноборств. У турнірі взяли участь і три студенти МАУП, які входять до складу збірної України, а саме студенти Інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій Артем Носков та Олександр Котляров і студент Інституту міжнародних відносин та лінгвістики Дмитро Безверхий, які, безумовно, складали основу всієї команди. У поєдинку брали участь близько 30-ти осіб різної вагової категорії з близько 20-ти країн учасниць кубка світу.

Спортсмени змагалися у двох розділах кікбоксінгу — семі-контакт і лайт-контакт. Лідер збірної Артем Носков приніс Академії дві медалі — ІІ місце (срібна медаль) у розділі лайт-контакт та ІІІ місце (бронзова медаль) у розділі семі контакт.

У розділі лайт-контакт Артем виграв три поєдинки та у фіналі зустрівся з титулованим і легендарним спортсменом з Угорщини, чемпіоном світу Золтоном Данско. Наш студент показав гарний бій, але поступився супернику, посівши ІІ місце.

У розділі семі контакт Артем переміг у двох боях, а у фіналі зустрівся з чемпіоном світу з Угорщини Золтоном Мораді — поступився п’ятьма балами і посів ІІІ місце.

Також ІІІ місце зайняв Олександр Котляров, який переміг в результаті двох поєдинків: у півфіналі зустрівся з чемпіоном Європи з Угорщини Ласло Гомбусом, поступився у рівному поєдинку двома балами, у результаті чого отримав ІІІ місце і бронзову медаль.

Дмитро Безверхий не зайняв, на жаль, призових місць, але показав цікаву гру зі своїми суперниками.

Змагання пройшли на досить високому рівні, проводились на двох рингах і чоти­рьох майданчиках.

Наступний кубок світу відбудеться в Італії у м. Рімень. 4 серпня команда у повному складі вилітає на змагання. Тож зараз тренер команди, директор навчального центру особистої безпеки людини та національних одноборств Ігор Шаров проводить активну підготовку зі своєю командою, щоб на змаганнях показати найвищі результати.

Успіхів і нових перемог українській команді!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com