Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дороги будуть пилососити

Столична влада презентувала 23 одиниці спецтехніки різного призначення. Деякі машини вже встигли попрацювати на дорогах міста і об’єктах будівництва.

«Цього року дороги посипатимуть новим реагентом — кальцій-хлором, який дає мінімальне навантаження на екологію міста», — відзначив генеральний директор КК «Київавтодор» Георгій Глінський. За словами Р. Глінського, протягом 10 місяців 2008 року столична влада придбала 45 одиниць комунальної техніки. До кінця року поступить ще 18 одиниць техніки, зокрема, 4 розкидальники солі і вакуумний пилосос, передає прес-служба КМДА. «Серед нових машин є причіпні машини для ремонту ям на дорогах, могутні дорожні комбіновані машини із змінним устаткуванням — як для поливання, так і для посипання дороги реагентами, і вакуумні замітально-прибиральні машини «, — розповів Георгій Глінський. Крім того, кожне дорожнє управління отримало по автомобілю «Дорожня служба», обладнаному перетворювачем напруги і набором професійного електроінструменту для виконання оперативних дорожніх робіт. В цілому, в міському арсеналі — 1600 одиниць комбінованої прибиральної техніки для прибирання столиці в літній і зимовий періоди.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com