Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Обама образився на особисті звинувачення

Барак Обама, кандидат у президенти США від Демократичної партії, відповів на звинувачення свого головного конкурента Джона Маккейна, заявивши, що республіканець намагається відволікти увагу виборців від головних для країни питань за допомогою особистих звинувачень.

Напередодні кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пелін звинуватила Обаму у зв’язках з терористами. Пелін натякала на дружбу Обами й колишнього члена терористичної організації Weathermen Вільяма Айєрса.

Обама назвав коментарі Пейлін образливими й помилковими. На мітингу в Північній Кароліні він заявив, що табір Маккейна з більшою готовністю буде наносити удари по кампанії суперника, ніж вирішувати питання розвитку країни.

«Люди застосовують такі заходи, коли вони відірвані від реальності, коли їм не вистачає ідей і часу», — заявив Обмама.

Нагадаємо, також повідомлялося, що Національний комітет Республіканської партії (RNC) має намір звернутися у Федеральну виборчу комісію із проханням провести перевірку передвиборного фонду кандидата від Демократичної партії Барака Обами.

За матеріалами BBCrussian.com

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com