Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Академія Hummer у пустелі Сахара

Компанія Hummer у листопаді проведе перші «заняття» власної академії водіння Hummer Driving Academy. Як говориться в інформації, розміщеній на офіційному сайті академії, з 7 по 12 листопада цього року 14 екіпажів на стандартних Hummer H3 відправляться по 1300-кілометровому маршруту в Марокко (прокладеному через пустелю Сахара і по горах).

Усі переробки, що вчинені над позашляховиками перед стартом у пустелі, зводяться до установки «просунутого» GPS-навігатора, спеціальних шин для руху по піскам і скелям, а також встановлення деякого додаткового устаткування, призначеного для «виживання в умовах пустелі».

Взяти участь у навчанні в Hummer Driving Academy можуть тільки екіпажі з двох чоловік. Вартість навчання — 3995 євро за двох. Ця сума включає у себе проживання в готелях, харчування і безпосередню участь у пробігу, але не включає переліт, страхування і «напої».

Заняття у Марокко стане лише першим у серії аналогічних пробігів, запланованих Hummer Driving Academy на 2009 рік. Де саме пройдуть інші «курси водіння позашляховиків» — поки не відомо.

Цікаво, що навесні цього року представники Hummer заявляли про своє бажання влаштувати аналогічний пробіг пустелями Марокко, але тільки для тих клієнтів, хто погодиться відправитися в поїздку на власному автомобілі Hummer.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com