Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

На шоу в Лос-Анджелесі покажуть 600-сильний Lexus IS-F

У листопаді цього року на автосалоні в Лос-Анджелесі компанія Lexus має намір представити оновлений седан IS, у той час як дві американскі тюнінг-контори мають власний варіант модернізації — IS-F потужністю 600 к.с.

Fox Marketing і Artisan зроблять те, на що сам Lexus чомусь — то не зважився — постачати стандартний пятилітровий V8 двома турбінами. Разом з абсолютно новою системою випуску і радіатором тво­р­ці очікують, що потужність, що обертає задні колеса досягне вражаючих 600 к.с. Як особливу рису для свого дітища, американські спеціалісти спроектували нове аеродинамічне обваження, що включає в себе оригінальні передній і задній бампери, а також нові бічні спідниці, які вдало зливаються з розширеними задніми крилами.

Колеса — литі 20-дюймові диски взуті в гуму Toyo розміром 255/35R20 попереду і 305/30R20 позаду. Колір Gla­surit Sunset Orange є власністю компанії BASF.

Брайн Фокс, глава обох компаній, сподівається запустити свій варіант IS-F у продаж вже в наступному місяці, у те час як широка громадськість зможе оглянути автомобіль на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді цього року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com