Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

З новим роком! навчальним... В МАУП пройшло свято ДНЯ ЗНАНЬ

1 вересня у Міжрегіональній Академії управління персоналом — День знань. Цього року свято науки, творчості і юності відбулося напередодні 20-річної річниці Академії, яка є одним з не багатьох вищих навчальних закладів України, що за відносно недовгий час створила власні традиції, має свою неповторну атмосферу турботи і поваги до студентства та власний академічний дух.

Свято в Академії розпочалося урочистим молебнем біля каплиці Святого Георгія Побідоносця. Молебень транслювався на Площу Знань, де під штандартами інститутів вишикувалися студенти-першокурсники. З промовою до присутніх звернувся доктор богослов’я отець Діонісій: «Кожного року ми збираємося тут, аби розпочати новий навчальний рік з Божого благословення. Адже прославляти Ім’я Боже можна не лише у храмі, але й засобами науки, мистецтва і соціальним служінням. Тому нашим професорам, викладачам, науковцям і студентам хочеться побажати постійно розкривати свій внутрішній потенціал, збагачувати свій духовний світ, намагатися якомога більше вдосконалюватися, зміцнювати свій інтелектуальний і духовно-моральний арсенал».

На площі знань прозвучав Гімн України і було внесено прапори України та МАУП.

Під час урочистої церемонії Голова Наглядової ради Академії, Заслужений працівник освіти України, доктор наук, професор Георгій Щокін разом з народним депутатом Ельбрусом Тадеєвим вручили студентам-першокурсникам символічний студентський квиток і привітали всіх з початком нового навчального року. «Сьогодні МАУП вступає у свій ювілейний 20-й навчальний рік. За цей час наші студенти стали міністрами, губернаторами, мерами, олімпійськими чемпіонами, чемпіонами світу, видатними вченими. По всій Україні та за її межами філії та представництва МАУП високо несуть дух патріотизму, культури та справжнього прагнення до знань, що завжди було притаманне нашій Академії. Дуже сподіваємось, шановні першокурсники, що ви будете продовжувати ці традиції і зміцнювати позитивний імідж своєї Альма-матері. У щасливу путь і нехай вам завжди щастить» — сказав Засновник МАУП Георгій Щокін.

На святкування Дня Знань були запрошені почесні гості: віце-мер Києва Михайло Голиця, народний депутат Ельбрус Тадеєв — випускник Академії, найсильніша людина планети Василь Веростюк — студент МАУП, громадські та культурні діячі, які також висловили свої привітання. На свято знань прийшли і видатні спортсмені: олімпійська рекордсменка світу з важкої атлетики Наталія Скакун, призери олімпійських ігор у Пекіні — студенти МАУП Ірина Мерлені та Василь Федоришин та інші шановні гості.

Від наймолодших учнів Академії — всіх присутніх привітала учениця ліцею МАУП. Цього дня у ліцеїстів Академії також відбулося свято знань.

Нині в структурах Академії за різними формами навчання навчаються близько 45 тисяч студентів.

Це свідчення динамічного розвитку найбільшого в нашій країні недержавного вищого навчального закладу. Своїми думками щодо потреб сучасного студентства поділилася студентка магістратури Інституту права МАУП Олександра Котеньова: «Сучасні студенти вже вимагають від вищих навчальних закладів освіти європейського рівня, якісної освіти, якісних підручників і кваліфікованих викладачів. А нинішнім першокурсникам, які обрали МАУП, бажаю впевненості у собі. Адже навчання — цікава річ, потрібно лише відповідально ставитися до навчання, адже у ньому їхнє майбутнє».

На завершення свята прозвучав студентський гімн Академії у виконанні музичної студії «Академія».

В Міжрегіональній Академії управління персоналом велика увага приділяється національно-патріотичному вихованню молоді. Виховати не лише спеціаліста, озброєного сучасними знаннями, а й духовну, гармонійно розвинену людину — так бачать в Академії своє завдання. Виступити перед студентами запрошені видатні українці — політики, вчені, поети, письменники. Після посвяти в студенти для всіх першокурсників відбудеться перша лекція — «МИ — УКРАЇНЦІ», яку і проведуть відомі особистості (Заслужений артист України Віктор Женченко, Заслужений художник України Валерій Франчук та інші).

У добру путь — юне студентство!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com