Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Загинув депутат михайло Сирота

У дорожньо-транспортній пригоді в Київ­ській області загинув народний депутат від Блоку Володимира Литвина Михайло Сирота, повідомляє УНІАН із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Трагедія сталася 25 серпня під містом Узин Білоцерківського району Київської області.

Водночас, як повідомили у Білоцерківському районному відділенні ГУ МВС України в Київській області, ДТП сталося не в Білоцерківському, а у Васильківському районі.  

«Аварія сталася на трасі Саливонки-Лосятин. Автомобіль депутата зіткнувся з автомобілем марки Dae­woo Lanos. Під час ДТП в машині перебували народний депутат і його дружина», — повідомили у Васильківському міському відділенні ГУ МВС в Київ­ській області. При цьому у відділенні підтвердили факт загибелі народного депутата Михайла Сироти.  ДТП сталося близько 20.00. Після події дружина депутата була направлена до Гребінківської лікарні, повідомив помічник оперативного чергового Васильківського міського відділення ГУ МВС Володимир Шеремет. Сирота Михайло Дмитрович народився 17 липня 1956 року в місті Черкаси. Закінчив Черкаську філію КПІ за фахом Промислове і цивільне будівництво. У 1994 році був обраний народним депутатом по мажоритарній дільниці №418 у місті Черкаси. У 1998 році був обраний знов по тому ж виборчому округу. У Верховній Раді очолював депутатські групи Центр і Конституційний центр, фракцію Трудової партії України, був керівником парламентської комісії з доопрацювання проекту Конституції України.   У 1999 році був обраний головою Трудової партії України. У 2004 році переобраний головою ТПУ. Нагороджений орденом За заслуги ІІ і ІІІ ступенів. У Парламенті VI скликання обраний першим заступником глави комітету з питань правової політики.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com