Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Фестиваль творчості

3-4 червня 2008 року в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся щорічний традиційний Всеукраїнський фестиваль художньої творчості «Артпалітра».

Метою заходу є сприяння розвитку талантів та надання можливості самовираження студентам та працівникам Академії. На фестиваль приїхали учасники з багатьох регіонів України, аби показати свої таланти і досягнення у творчості. Привітав учасників та гостей ректор МАУП Микола Головатий, він наголосив на важливості розвитку творчого потенціалу студентської молоді і побажав юним учасникам натхнення і успіхів, адже Академія прагне допомогти своїм студентам не лише здобути освіту і майбутню професію, а й самореалізуватися як багатогранна особистість.

Фестиваль відбувся за такими напрямами: декоративно-прикладне мистецтво, живопис, фотомистецтво, літературна творчість, пісенна творчість, театральне мистецтво, хореографія. На території Академії діяла виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва: вишивки, графіті, малюнки, скульптури тощо, представлені учасниками конкурсу.

А лауреатами цьогорічного фестивалю «Атрпалітра» стали такі студенти.

За напрямом «Літературна творчість» було дві номінації: «Декламація» — найкращою названо Маргариту Дигас з Інституту права, «Поезія» — Марія Фульга з ЕПТ.

Серед живописців — Маряна Брацюк та Наталка Верес із ЕПТ.

У номінації «Фотомистецтво» лауреатом став Ярослав Ялоза (Львівський інститут МАУП), та Наталія Дмитрук з Інституту соціальних наук.

За напрямом «Декоративно-прикладне мистецтво» перше місце поділили Олена Недопас з Економіко-правового технікуму при МАУП та Марія Чурекові, що представляла Інститут міжнародних відносин та лінгвістики.

У номінації м’яка іграшка також двоє переможців: Катерина Брамінська («Соціальне партнерство» та Христина Радченко (ЕПТ).

За напрямком «Музичне мистецтво» у номінації «Ансамбль» перше місце посів вокальний ансамбль «Глорія» (Президентський університет МАУП); «Естрадна пісня» –Ірина Патлавська (Економіко-правовий технікум при МАУП), серед дуетів перемогли Олександра та Дар Котеньові (Інститут права та ЕПТ при МАУП); за найкращий вокал нагороджено студентів Волинського інституту МАУП — Інну Тузову та Олександру Безікову.

У номінації «Хореографічне мистецтво» перемогла Хореографічна студія «Альянс» — також з Волинського інституту МАУП.

Творчих злетів і нових нагород всім учасникам фестивалю, які знову подарували Академії свято краси та творчості.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com