Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Підлеглих Луценка чекають масові звільнення?

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко обіцяє звільняти керівників Державтоінспекції, якщо спостерігатиметься зростання ДТП, особливо з тяжкими наслідками. «Якщо в якомусь регіоні збільшиться кількість ДТП — начальника ДАІ там не буде», — сказав Луценко на прес-конференції у Вінниці, передає УНІАН.

Він також поінформував, що найближчим часом розпочнеться «комплексне відпрацювання МРЕВ». При цьому міністр запевнив: у разі виявлення незаконної реєстрації автомобілів також буде зроблено суворі кадрові висновки.

Міністр обіцяє звільняти з посад правоохоронців за приховування справ. «Якщо в якійсь області буде знайдено більш як 10 прихованих справ — постраждає начальник УВС і начальник штабу. Якщо їх буде понад 50 — пишіть заяву», — сказав Луценко.

Він також заявив, що готовий ліквідувати службу внутрішньої безпеки в регіонах, якщо не буде результату боротьби з корупцією в міліцейських лавах.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com