Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Наші хлопці — переможці!

Недавно в голландському місті Дальфсені відбулися змагання з рукопашного бою та контактного карате IBF за кубок Європи. Приємно зазначити, що серед переможців та призерів — 5 представників Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Зокрема, це студенти Інституту міжнародної економіки і фінансів імені Святої Великої Княгині Ольги Павло Зам’ятін та Артем Носков, які вибороли найвищі нагороди у вагових категоріях до 80 та 75 кілограмів відповідно. Ще один представник цього інституту Олександр Котляров здобув бронзову нагороду. Також третє місце посіли студенти інституту права ім. князя Володимира Великого Антон Бочкарьов (до 90 кг) та студент Інституту міжнародних відносин ім. Аверроеса Олексій Задніпряний (до 70 кг).

Вітаючи спортсменів в стінах альма-матер, ректор МАУП Микола Головатий зазначив, що завдяки їхнім старанням Академія стає відомою не лише в освітянських, а й у спортивних колах. А їхній приклад гідний наслідування іншим студентам МАУП. Понад те, хлопці, попри постійні тренування та змагання, не забувають і про навчання. А тому, окрім спортивних досягнень, будуть і висококваліфікованими фахівцями у вибраних ними галузях. Заступник голови Наглядової ради МАУП Ростислав Щокін запевнив, що керівництво навчального закладу постійно підтримуватиме спортсменів. І висловив сподівання, що незабаром цей вид спорту буде включено до Олімпійської програми, а отже, в недалекому майбутньому хлопці здобуватимуть і олімпійські нагороди.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com