Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МОН вдруге програє апеляцію

Київський апеляційний господарський суд 27 лютого 2007 року розглянув апеляційну скаргу Міністерства освіти і науки України на ухвалу Господарського суду Києва від 20 листопада 2006 року у справі № 7/710-А за позовом Міжрегіональної Академії управління персоналом до МОН про скасування наказу міністерства від 6 жовтня 2006 року №2128-л і рішення ДАК від 26 вересня 2006 року протокол №62, якими було анульовано ліцензії 26 відокремленим структурним підрозділам МАУП.

Нагадаємо, що ухвалою Господарського суду Києва від 20.11.2006 р. було зупинено дію наказу і рішення ДАК до ухвалення рішення в адміністративній справі. Заборонено оприлюднювати будь-які відомості щодо анулювання ліцензій регіональних підрозділів, у будь-який спосіб і будь-якими посадовцями ДАК, МОН, їхніх органів та третіми особами.

Київський апеляційний господарський суд, проаналізувавши матеріали справи та заслухавши пояснення сторін, дійшов висновку про безпідставність апеляційної скарги МОН і відмовив у її задоволенні.

Таким чином до набрання чинності рішення в адміністративній справі в установленому порядку ухвала Господарського суду Києва від 20.11.2006 року, якою зупинено дію наказу МОН від 6.10.2006 р., №2128-л і рішення ДАК від 26.09.2006 р., №62, продовжує діяти у повному обсязі. МОН, ДАК, їхні органи та треті особи не мають права оприлюднювати і поширювати будь-які відомості, у будь-який спосіб щодо анулювання ліцензій регіональним підрозділам МАУП. За порушення цієї заборони винних можуть притягти до встановленої законом відповідальності (ст.382 Кримінального кодексу України).

Департамент правового захисту МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com