Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У гості до МАУП

17 лютого Міжрегіональна Академія управління персоналом приймала всіх охочих ознайомитися з навчальним закладом, його звичаями та традиціями.

Абітурієнти отримали нагоду поспілкуватися з професорсько-викладацьким складом і керівництвом Академії, особисто розпитали про всі аспекти, умови та вимоги до навчання. Також усі гості оглянули територію Академії та бібліотеку, навчальні корпуси і приміщення Президентського університету. Майбутні студенти особисто пересвідчилися, що в Академії діє потужна науково-дослідна база, а навчатимуть їх провідні фахівці та висококваліфіковані педагоги, які допомагатимуть опановувати найпрестижніші спеціальності, створюючи сприятливі умови для здобуття якісної освіти європейського рівня.

Ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом Микола Головатий розповів про традицію проведення Дня відкритих дверей: «Що більший навчальний заклад, то систематичніше він має працювати з абітурієнтами та студен­тами, орієнтуючи їх на відповідну освіту та фах. Сьогодні МАУП — це понад 53 тисячі студентів по всій Україні та за кордоном, це величезний штат співробітників та висококваліфікованих викладачів, це 38 кафедр лише в київському Президентському університеті, але ми маємо надалі працювати з абітурієнтами, максимально точно зорієнтовувати особистість щодо її здібностей. У День відкритих дверей ми зустрічаємося з випускниками ліцеїв, технікумів та шкіл, щоб максимально точно їх зорієнтувати в подальшому здобутті освіти. Ми продовжуємо й надалі плідно працювати та готувати гідних висококваліфікованих спеціалістів для народного господарства країни».

Цього дня 250 абітурієнтів уже оформили документи на навчання в технікумах та інститутах МАУП. Прийшовши до Академії у День відкритих дверей, вони отримали знижку на навчання 15%.

Сергій Герук
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com