Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СІЛА СВИНЯ ЗА СТІЛ...

Досліджуючи так званий лівий фланг української політики, важко не помітити страшного, майже пекельного блюзнірства, притаманного представникам української лівиці.

Також спраглому до знань дослідникові, впаде в око невідповідність між гаслами сучасних «нових лівих» в Україні та їхнім стилем життя — щиро філістерського та дрібнобуржуазного. Звісно, такий нездоровий еклектизм можна, не напружуючись, пояснити єврейським походженням переважної більшості малоросійських послідовників російського панича-перегодованця Кропоткіна та німецького семіта Маркузе, який вчасно і спритно врятувався від газової камери. Проте якось дивно і бридко водночас, коли онуки лихварів та діти банкірів вимагають пролетарської революції. Неначе людожери виборюють вегетеарінство. Не треба бути занадто хитрим, аби збагнути, що під евфемізмом «пролетарської революції» вони розуміють ще одну широку та масштабну кампанію зі знищення українців у дусі голодомору 1933 року та сталінських зачисток Галичини та Лодомерії наприкінці 1940-х. Наразі вони проводять своєрідну артиле-рійську підготовку до цього — створюють псевдолівацькі організації та роздмухують міжнародну антиукраїнську істерію, аби переконати весь світ у доцільності нашого винищення.

Серед жаского зоопарку українофобів чи не найогиднішими є земляки махновця Льови Задова та шоумена Олега-Мордехая Філімонова, згуртовані в організацію «Союз Анархістів України». У них свій сайт в інтернеті, своє інтернет-видання «Набат», навіть лідери цих «анархістів» Вадим Чорний та якийсь Азаров мають власні сайти. На перший погляд, одеські єврейчики-анархісти не роблять нічого поганого — захищають старі одеські будинки від недоцільних реконструкцій та просто від знесень, поборюють бюрократію та чиновницьке свавілля. Словом, можна було б заплющити очі на це дегенеративне кубельце, якби не скажена зоологічна українофобія Союзу анархістів. Якщо раніше на сайтах цього збіговиська можна було подекуди побачити інформацію про доцільність впровадження російської мови як другої державної, про те, що Україна — це найбагатонаціональніша держава в світі, про те, що націоналізм — це застаріла ідеологія та решту огидних, але безпечних маразмів, то 4 вересня 2006 року єврейські хлопчики, забувши про енурез та гру на скрипці, вирішили побавитися у серйозну та страшну полі-тику. Нині у Печерському районному суді Києва слухається позов лідера «Союзу анархістів України» Вадима Чорного до... Президента України Віктора Ющенка. Позивач вимагає скасувати президентський Указ № 793 «Щодо увіковічнення пам’яті видатних діячів Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки» в тій частині, де йдеться про увічнення пам’яті головного отамана УНР та голови Директорії Симона Петлюри. Мовляв, Петлюра — антисеміт, погромник, та й взагалі українець, добре, що його Шварцбард застрелив, нема чого його пам’ять вшановувати — саме так вважає краянин Льови Задова, чиї руки по лікті в українській крові. Як то кажуть, скільки не рятуй єврея від погромів, він все одно тобі голодомор влаштує. Президент Ющенко вирізняється позірною симпатією до єврейських фашистів — за те і отримав. Виявляється, аби тебе любили сіоно-анархісти-антихристи, мало виявляти симпатію до шинкарського племені — треба ще й ненавидіти українців. Чи принаймні українських героїв. В українському інтернеті можна відшукати й доволі-таки цікаву заяву Союзу анархістів України від 22 вересня цього року. Ця заява фактично переповідає те, про що говорили одеські нащадки Авраама на своїй прес-конференції під мудрованою назвою «Подвійні стандарти української влади в питаннях Голокосту та ескалація націоналізму в Україні».

Цю заяву треба читати, а не переказувати. Якщо вам здасться, що радикальна частина українських націоналістів перебільшує, говорячи про шалену расову ненависть певних представників єврейської громади в Україні до нас; якщо вам важко повірити, що голодомор був масовим ритуальним вбивством, якщо ви вважаєте, що представники певного етносу, скажімо, ваші сусіди або співробітники, гарно до вас ставляться, — прочитайте цю заяву. Вмить полуда впаде з очей. «Прорив» та ПСПУ відпочивають. Їм ніколи не досягти такої люті. Одеські анархісти вважають Україну нацистською державою, асенізаційні заходи Хмельницького та Петлюри — генеральними репетиціями Голокосту. Українцям фактично відмовлено у спротиві, так само, як трохи раніше у праві на виживання відмовляли сербам. Зроблено це вкрай цинічно і зухвало. «Союз анархістів України» впевнений, що такий глум над сакральними постатями українського визвольного руху їм минеться безкарно. Це вони дарма.

Богдан ВИШНЕВЕЦЬКИЙ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com