Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПРОГРАМА РАБИНОВИЧА - ЗЛОЧИННА ДІЯЛЬНІСТЬ

Генеральному прокуророві України
О. І. МЕДВЕДЬКУ

На інтернет-сайті В.Рабиновича 11.08.2006 p. опубліковано інформацію під назвою «CN — Столичные новости» продолжают расследование преступлений МАУП!»

В ній фактично подана програма діяльності відомого злочинця на перспективу. Зокрема Рабинович обіцяє працювати і боротися так, як працював і боровся. Тобто в хід знову підуть брехня і наклепи, фальсифікація і підтасовки. Антиукраїнські його видання будуть і надалі маргіналізувати українське суспільство, сіяти розбрат, пропагувати порнографію, розпусту, аморальність. Податки він сплачувати не збирається, чорна каса як працювала, так і буде працювати. Невиконання ним законів стало нормою, від якої  він  не  збирається відступати.

Ми вже повідомляли про те, що, за даними Міністерства внутрішніх справ, в Україні не зареєстровано жодної фашистської організації. Але Рабиновичу на це, м’яко кажучи, наплювати. Він, затятий правопорушник і українофоб, називає МАУП фашистською організацією за те, що Академія несе в суспільство слово правди, якого так бояться пройдисвіти на кшталт Рабиновича і ті, хто ховається за його спиною. Мало того, що Рабинович вкотре «не злим, тихим словом» згадав МАУП, він дає оцінку усьому суспільству, нації, мову якої за своє недолуге життя так і не вивчив. Так, він стверджує, що «... под фашистским контролем находится часть судебных органов, часть ис-полнительной службы, часть аппарата силовых ведомств». Звідки така «конкретика»  і  «поінформованість»? Від ЦРУ чи МОС-САД? А може «рабинів» із головного секретаріату країни? Така розгнуздана поведінка «людини у футлярі», у якої в Україні немає ні кілка, ні двора говорить про виконання Рабиновичем якоїсь спеціальної місії в Україні з дестабілізації обстановки і нагнітання напруженості, оскільки він перейшов у своїх «звинуваченнях» всі загальноприйняті межі.

Ми вважаємо за необхідне врешті-решт вивчити і дослідити законність перебування Рабиновича в Україні. Необхідно покласти край його злочинній діяльності і нехтуванню законами України.

Секретар Наглядової ради МАУП
В
. КОРОТКІН

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com