Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НАПАД НА ПОСОЛЬСТВО УЗБЕКИСТАНУ

У вівторок, 15 серпня, ранком о 5:40 у чергову частину міліції надійшло повідомлення про напад на охоронця бригади з охорони дипломатичних і консульських представництв, який був на чергуванні біля Посольства Узбекистану.

Як повідомили в Центрі громадських зв’язків МВС України в Києві, напад стався  біля посольства, що розташоване на вул. Володимирській, 16. За даними прес-служби Внутрішніх військ МВС України, невідомі з метою заволодіння зброєю охоронця напали на нього, внаслідок чого прапорщик (1971 р.) одержав ножові поранення шиї і руки. Втім, незважаючи на це, він зміг докласти про інцидент своїм старшим і підсилити  таким чином охорону посольства. Крім того, він викликав наряд міліції і швидку допомогу для себе.

Як зазначили в прес-службі ВВ, охоронця прооперовано в одній з лікарень міста. Стан його здоров’я в лікарів не викликає побоювання. Зараз він дає покази слідчій групі в справі про напад.

За повідомленнями Інтернет видань.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com