Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЧОМУ КАЦМАНА НІХТО НЕ ПІДТРИМУЄ

Аби нас не звинуватили в упередженості до Володимира Кацмана, ми друкуємо думки щодо ситуації, яка склалася, виловленими відвідувачами Інтернет-форуму сайту «Телекритика» (мовою оригіналу).

Олег: Я думал, что Кацман мужик. Истеричка ! Нужно понять, что не всегда коту шара! Язык надо держать на привязи. Хоть раз в неделю.
Чуть что – и все сразу фашисты, ксенофобы, бандиты и т.д.
Умора!

Колян:  Читал, читал и мало что понял. То есть понял, что суд принял решение, которое Кацману не понравилось. Так если оно неправильное, то нужно привести аргументы какие-то. А тут – голословные обвинения. Такое письмо весьма неубедительно. Посему понятно, почему Кацмана никто не поддерживает. Было бы все убедительно, он получил бы поддержку от коллег.

Андрій: так Вам, пане Кацман і треба... Ви ЖОДНОГО разу не підтримали ЖОДНОГО з журналістів і працювали на ВЛАДУ за будь-якого режиму... ПОЖИНАЙТЕ ПЛОДИ... І сподіваюся, так буде з усіма тими, хто йде у професію, щоб підлабузнячати владі...

Наталка:  щодо Кацмана – я була здивована тупістю і примітивізмом цього чоловіка. Для чого ЦЕ показувати всьому світу ?

Несочуствующий:   Вот увидите – никаких проблему у Кацмана не будет. Все это мыльный пузырь. А если бы и были, Рабинович всегда поможет.

Таша: чи мені здається, чи Кацман знову підбурює громадян і владу на протиправні дії (як і з приховуванням від міліції інформації про побиття)? Печерський суд (наш найсправедливіший ;-))) прийняв постанову, виконавці її реалізували, а тепер Кацман хоче, щоб «Президент Украины, народные депутататы Украины, руководители правоохранительных органов, руководители политических партий Украины, руководители электронных и печатных СМИ Украины, коллеги-журналисты» втрутилися в діяльність судової гілки влади на його користь (щоб потім розповісти, які ми всі корумповані :-))).

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com