Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Anonymous атакуватиме і надалі

Представники хакерської групи AntiSec, що входить до руху Anonymous, в інтерв’ю американському виданню Wired повідомили, що після нещодавніх атак ресурсів американської Федеральної торгової комісії вони мають намір продовжувати нові атаки і надалі, пише CyberSecurity.

За словами анонімного представника цієї групи, зараз вони активно слідкують за ситуацією, що розгортається навколо антипіратської угоди ACTA, а також її американських прообразів, зокрема SOPA. Ці ініціативи викликали бурхливе протистояння у суспільстві. Активісти кажуть, що не мають наміру залишатися байдужими до настроїв людей.

Також вона повідомила, що хакерської рух наразы обговорює свої подальші дії щодо силових відомств США, зокрема ФБР і ЦРУ. Серед найбільш ймовірних ініціатив Anonymous і AntiSec називається схема   FFF або Fuck the FBI Friday, в рамках якої кожну п’ятницю планується проводити ті чи інші атаки на ресурси урядових органів і в першу чергу — силових.

«У нас вже є десятки цілей ... Кожну п’ятницю ми будемо ініціювати напад на конкретні цілі, відключаючи від інтернету якнайбільше урядових та корупційних корпоративних сайтів», — говорить учасник AntiSec. За його словами, Anonymous не обмежуватимуться простими дефейсами ресурсів, атакуючи також урядові бази даних, поштові сервери та інші ресурси.

Нагадаємо, міжнародна хакерська група Anonymous попередила українську владу, що не варто карати тих, хто атакував державні сайти.

Міністерство внутрішніх справ України  припускає порушення кримінальної справи у зв’язку з блокуванням офіційних сайтів державних установ.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com