Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗАЯВА США

«Сьогодні виповнюються 77 роковини з трагічних подій голодомору, коли мільйони ні в чому не винних українців загинули в результаті свідомої політики Йосипа Сталіна. Американці приєднуються до українського народу і етнічних українців по всьому світу, вшановуючи всіх загиблих», — йдеться в заяві офіційного представника Ради національної безпеки США Майкла Хаммера.

За словами представника американської Ради безпеки, Сталін мав намір зламати волю українського народу та його прагнення до самовизначення. «Але йому це не вдалося, бо український народ, зокрема наші міцні українсько-американські громади в США, ніколи не втрачали надію, що їх Батьківщина буде вільною», — цитує заяву РІА «Новости».

“Сьогодні Україна — горда і незалежна країна, і США вдячні за дружбу між двома народами та партнерство між країнами. Як вільні народи ми єдині не тільки у вшануванні жертв голодомору, а й у нашому спільному прагненні запобігти повторенню подібної нелюдяності в майбутньому», — зазначається в документі.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com