Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП демонструє потенціал

18—19 жовтня 2010 року за ініціативи Міністерства освіти і науки України, Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності, Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України відбулася виставка «Науково-дослідна робота вищих навчальних закладів приватної форми власності (2006-2010 рр.).

Організаторами виставки стали: Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності; Конфедерація недержавних вищих закладів України; Європейський університет; Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія».

Наука й освіта поступово стають сучасними важелями визнання України як за кордоном, так і в самій державі. В останні роки помітно зростає інтелектуальний потенціал України. І незважаючи на економічні перепонина шляху до науково-технічних розвідок і відкриттів, молодь цікавиться наукою і має значні досягнення у цій галузі.

Проведення виставки мало на меті продемонструвати наукові звершення, інноваційні форми та сучасні напрямки дослідної роботи, які стали набутком професорів і вчених вищих навчальних закладів України приватної форми власності.

У заході взяли участь 42 ВНЗ, 23 з котрих ознайомили присутніх з власними експозиціями наукових досягнень. Зокрема і на стенді Міжрегіональної Академії управління персоналом були представлені наукові видання, посібники і підручники, подарункові видання, збірники наукових досліджень.

На стенді МАУП Науковий інститут міжнародної освіти та проблем управління представляли генеральний директор інституту Надія Чернуха та директор департаменту організації наукової роботи Анатолій Ігнатченко.

Під час відкриття виставки з вітальним словом від імені мі­ністра освіти і науки України до учасників заходу звернувся заступник міністра освіти і науки України, доктор філософських наук, професор Євген Суліма: «Сьогодні ми є співучасниками серйозного дійства, коли вперше в МОН України проводиться виставка такого рівня і ВНЗ І, ІІ, ІІІ та ІV рівнів акредитації приватної форми власності сьогодні можуть показати свої здобутки не тільки матеріально-технічного плану, а перш за все, науково-дослідні здобутки, напрацювання спеціалізованих вчених рад, здобутки аспірантів, докторантів, професорів, які працюють на освітянській ниві, і в той же час, продовжують наукову роботу. Ви маєте нагоду ознайомитися з кращими досягненнями в організації навчально-виховного процесу, з авторськими проектами, інноваційними та інформаційними технологіями, новою навчальною літературою». Пі­сля урочистої частини від­бувся огляд виставки представником міністерства. Експозицію МАУП представив заступникові міністра проректор з наукової роботи МАУП Микола Головатий, ознайомивши його з новими виданнями, які стали результатом наукової роботи дослідників Академії.

В ході виставки були висвітлені загальні тенденції науково-дослідної роботи та окреслені перспективи і шляхи її подальшого розвитку.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com