Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За ефективне управління

В Генеральній дирекції міжнародної громадської організації «Міжнародна Кадрова Академія» (МКА) відбулася церемонія нагородження до Дня місцевого самоврядування міського голови м. Саки АР Крим Клюя Олега Васильовича медаллю «За ефективне управління» за високий професіоналізм, багаторічну плідну організаторську і управлінську діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток м. Саки, а також розвиток міжнародного співробітництва.

Місто Саки найстаріший, всесвітньо відомий бальнеологічний курорт, колиска вітчизняного грязелікування.

Місто сонця, місто-цілитель — так з давніх з часів називають Саки.

«Даруючий життя» — ці слова, написані на міському гербі, дуже влучно передають сутність унікального курорту Саки, даруючого радість материнства,виліковую чого від самих тяжких хвороб, продовжую чого життя.

Труд жителів, закоханих в рідне місто, і в нинішніх непростих умовах дає результати. Місто-курорт живе і розвивається, нарощує свій виробничий потенціал, вносить вагомий внесок в економіку Криму та України.

Особливо пожвавилась суспільно-політичне і соціально-економічне життя міста після обрання у квітні 2006р. міського голови Клюя О. В., діяльність якого спрямована на повернення слави курорту Саки як самого чистого, затишного та гарного міста Криму.

Активно ведеться реконструкція центральної площі міста, залізничного вокзалу, будівництва великого торгівельного центру. Після тривалої перерви відновлено будівництво житлових будинків. Цілеспрямована робота по укріпленню побратимських зв’язків, формуванню позитивного іміджу Сакського курорту дозволили залучити нові інвестиції у розвиток інфраструктури курорту.

Поступово повертаючи собі славу, курорт стає все більш необхідним на туристичному ринку.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com