Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Що робить в українському уряді така особа як Табачник?

Дмитро Табачник — це колишній діяч радянського комсомолу (тобто Комуністичного союзу молоді), який виник під час єврейсько-більшовицького режиму і був в авангарді голодоморів, репресій та масових катувань багатомільйонного населення колишньої Російської імперії. Особливо відчутною була ця злочинна діяльність єврейсько-більшовицьких катів в Україні. Носієм ідеології згаданих катів є, з огляду на його минуле, Д.Табачник, який за президентства Л.Кучми — колишнього компартійного діяча — був керівником його адміністрації. Зняли Табачника з гуркотом — за зловживання службовим становищем, оскільки він встиг стати доктором науки і професором (без захисту докторської дисертації) та навіть військовим полковником. Після цього Табачник відправився до Ізраїлю, де пройшов, вочевидь, відповідний інструктаж та отримав родинну підтримку. Можливо, також, що його долучили до єврейського ювелірного бізнесу.

Повернувся він у політику через «Верховну Зраду», де працював «народним» депутатом, а звідти одразу потрапив у крісло віце-прем’єра з гуманітарних питань. Саме на цій відповідальній посаді Табачник, судячи з оприлюднених повідомлень, займався розкраданням українських архівів, частину яких знайдено в Ізраїлі. Тобто Табачник, радше, давно є громадянином Ізраїлю, як і багато інших його колег з парламенту, уряду та президентського секретаріату. І саме з Ізраїлю тепер, коли знову повернувся на віце-прем’єрську посаду, отримує, вочевидь, вказівки щодо своєї діяльності. Наприклад, у президентському та урядовому оточенні переконані, що вказівку «нищити МАУП» Ющенко і Табачник отримали саме в Ізраїлі, а в Україні їхню слухняність відслідковують ізраїльський та американський посли. Отже, високі державні посади в Україні, які оплачуються важкою працею українців, обіймають ізраїльсько-американські маріонетки. І немає жодної різниці, до якого політичного табору вони належать. У всіх них один табір: єврейсько-расистський.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com