Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дошка ганьби гонителів українського друкованого слова!!!

Дмитро Табачник — віце-прем’єр з гуманітарних питань. Досі публічно не вибачився за своє образливе порівняння письменників, що пишуть українською мовою, із соціальними маргіналами.

Леонід Черновецький — мер Києва і голова КМДА. Видав незаконне розпорядження вигнати з Майдану Незалежності продавців україномовної книги та преси. Цих людей не зачіпали навіть найрадикальніші представники майданних регіоналів. Окрім того, розпорядився (що є порушенням закону) демонтувати кіоск, де продавалися книги і газети МАУП та Федерації патріотичних видавців України.

Денис Басс — перший заступник Черновецького. Здійснив розпорядження Черновецького про «вигнання» всієї україномовної преси та книжок у віддалений закуток Києва.

Едуард Докс — кореспондент міжнародної «Агенції єврейських новин» у Києві. У своїй ненависті до України і українців ставить тавро «антисемітизм» на будь-якій книзі українською мовою, якщо в ній не хвалять євреїв.

Сергій Тихий — шеф-редактор «Газеты по-киевски». В минулому — журналіст «Комсомольського знамени». Колега і приятель Вадима Долганова та міжнародного провокатора Сергія Кичигіна. Саме з його подачі Черновецький і Босс розпочали черговий етап війни з авторами і видавцями книг державною мовою.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com